Therapie

We zien in onze therapeutische praktijk mensen - jong en oud - individueel en hebben gesprekken met paren, ouders, met het hele gezin en/of andere relevante betrokkenen. Therapie kan aangewezen zijn als psychisch lijden op de voorgrond staat en/of er sprake is van een diagnose. Ook bij ernstige relationele en gezinsproblemen kan therapie zinvol zijn.

Bemiddeling (momenteel zijn er geen therapeuten beschikbaar)

Onze bemiddelingspraktijk is met name gericht op ernstige en vastgelopen conflicten in de familiale sfeer. Dat kunnen conflicten en breuken zijn in de brede familie, of hoog conflicten tussen ouders na scheiding waar soms de rechtbank bij betrokken is.

Coaching & Counseling

Onze coachingspraktijk richt zich op vragen die werkgerelateerd zijn. Dat kunnen vragen zijn van leidinggevenden of medewerkers die willen nadenken over collegiale moeilijkheden, teamdynamieken of over persoonlijke thema’s zoals burn-out en zingeving of keuzevragen.

Supervisie

Wij geven supervisie aan bemiddelaars, therapeuten en coaches en counselors die willen reflecteren over hun cliëntpraktijk, hun stijl en houding als hulpverlener.