Relatietherapie


In partnerrelatietherapie werk ik met paren die vastlopen in negatieve spiralen van communicatie en 'samen leven' en er op eigen kracht niet uit geraken. Samen gaan we op zoek naar een ritme van spreken en luisteren dat openingen biedt voor een andere manier van omgaan met elkaar . Ook paren die zich zorgen maken of bang zijn voor escalaties en geweld en paren die vastlopen in de ingewikkeldheid van een nieuw samengesteld gezin behoren tot mijn werkveld. Ik kan op dit moment geen nieuwe begeleidingen opstarten.

mon tue wed thu fri
Dit overzicht geeft een indicatie van de momenten waarop er afspraken mogelijk zijn
Aanmelden


Ik werk met partners die met mij willen nadenken over pijnlijke of moeilijke gebeurtenissen die zij met elkaar, met hun kinderen of met belangrijke derden hebben meegemaakt en die de grond onder hun partnerrelatie hebben dooreengeschud. Ik heb daarbij bijzondere aandacht voor oudere paren en voor partners van nieuw samengestelde gezinnen.

mon tue wed thu fri
9:00
12:00
16:00
20:00
22:00 22:00
Dit overzicht geeft een indicatie van de momenten waarop er afspraken mogelijk zijn
Aanmelden


Ik begeleid koppels in het vinden van hun eigen weg naar een diepere verbinding, begrip en intimiteit. De focus ligt op het bespreken van de manier waarop ze communiceren en hun onderliggende gevoeligheden om zo een weg te zoeken uit de negatieve spiraal. Koppels kunnen ook bij mij terecht als ze zich zorgen maken over hun relatie, omdat iets hun relatie bedreigd of een zeer negatieve invloed kan hebben. Dat kan gaan over ziekte, verdriet of moeilijkheden in de familie. Samen zoeken we hun sterktes als koppel, kijken wat om dit moment nodig is om sterk en hoopvol te blijven en op een gezonde manier aan de toekomst te werken.
I guide couples to find their own way towards a deeper connection, understanding and intimacy. The focus is on the couple’s patterns of interaction and the underlying vulnerabilities, searching for a way out of their negative cycle. Couples also come when there is a worry threatening their relationship: for example illness, grief or a family difficulty. Together we focus on their strengths as a couple, to see what is needed and to create hope and a healthy way forward. Momenteel zijn er geen nieuwe afspraken beschikbaar- There are currently no new appointements available.

mon tue wed thu fri
9:00 9:00 9:00
13:00
19:00 19:00
Dit overzicht geeft een indicatie van de momenten waarop er afspraken mogelijk zijn
Aanmelden