Gesprekken met ouders


Ik werk met ouders die zich ernstig zorgen maken over het samenleven met en de ontwikkeling van hun inwonende (volwassen) kinderen. Dit omdat hun (volwassen) kind agressief is, zichzelf isoleert, psychische of gedragsmoeilijkheden heeft of hulp weigert.

Maandag 14-19
Aanmelden


Ik werk graag met ouders van volwassen kinderen en met grootouders die zich zorgen maken over hun kleinkinderen.

Dinsdag 20-21 Vrijdag 9-22
Aanmelden


Ouders doen alles wat in hun macht ligt om hun kinderen te stimuleren, hen kansen te bieden en hen op te laten groeien tot zelfstandige, verantwoordelijke en gelukkige volwassenen. Maar soms loopt het niet zoals gepland of gewild. Ik ondersteun ouders in de zoektocht naar nieuwe ideeën, strategieën en handvatten die de relatie tussen ouders en kinderen vergemakkelijken en die voor zowel de ouder als het kind werken en goed voelen.

Dinsdag 10-16 Woensdag 12-18 Donderdag 10-16
Aanmelden


Ouders die zich zorgen maken over de ontwikkeling van hun kind, die twijfelen over de aanpak in specifieke situaties of die hun gezinsrelaties willen verbeteren, kunnen bij mij terecht. I work with parents who are worried about their childs development, having doubts how best to guide their children in specific situations and hoping for better family relationships.

Dinsdag 9-16
Aanmelden